Meet me

Katja de Wit

Hatha Yoga docent, Mondhygiënist, Zelfstandig Ondernemer, Levensgenieter.

 

Na ruim 10 jaar ervaring als mondhygiëniste, 18 jaar in de tandheelkundige zorg, werkend met mensen in alle lagen van de bevolking, is in 2012 yoga en haar filosofie op mijn pad gekomen. Al vrij snel merkte ik de positieve effecten hiervan op mijn leven. Alle ervaring en indrukken die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan op verschillende gebieden van zelfontwikkeling waaronder: heel veel yoga, het organiseren van vrouwencirkels, het bijwonen van meditaties en verschillende sjamanistische rituelen. Hierdoor heb ik geleerd om vanuit een open, helder en holistisch perspectief te kijken naar het leven en naar wat het leven mij brengt. In mijn leven heb ik ook de ervaring gehad om niet dicht bij mezelf te staan. Mezelf te verliezen, zonder het in de gaten te hebben.

Juist door zo van mijzelf verwijderd te zijn geweest, ben ik me meer bewust geworden van de intieme band met mijn lichaam, mijn gedachte en mijn ziel. 
Door vanuit een positieve openheid te reageren op wat er op mijn pad komt zorgt dit bij mij voor een rustiger en meer ontspannen bewustzijn in mijn leven. Maar zoals geldt voor iedereen die dit wereldse leven leeft, blijf ik leren en een leerling zijn, daarom ga ik graag zelf ook graag regelmatig op retraite. Het is slechts mijn intentie mijn ervaring te delen om mensen te inspireren uit hun comfort zone te gaan en daarachter de grote pot met goud te vinden.

Namasté Katja