evenementen

spannende tantrische uitstapjes

Het is bijna zover! Check de onderstaande link voor meer informatie. De workshop wordt gegeven in het Engels en zonodig in het Nederlands of Duits vertaald. Het was even spannend deze hele huidige periode. Het leek erop dat Serena en ik alle hoop op een workshop in NL hadden laten varen, maar het tegenovergestelde os waar. 

Juist deze hele periode laat zien dat alles in lijn mag lopen met wat is. En dat het nu zo is dat Serena er toch kan zijn willen wij meer dan ooit vieren met een fantastische workshop. 

Workshop Connection and love making beyond psyfical realms in Nijmegen in het Cordium. Weekend van 5 en 6 september. Couples retreat, klik op de link voor meer informatie. Samenwerking met Serena Laura Leu uit Zwitserland. Kom je zelf vernieuwen en vinden, herontdekken en herinneren, verbinden vanuit je hart met jezelf en je geliefde. Zelf Liefde, Compassie staan dit weekend in het thema. 

Yoga xl lessen in het cordium 09:30 tot 11:30

19/12 Yoga XL, groepsruimte beneden Cordium. Max. aantal deelnemers is beperkt. 

13/2/2021 Yoga XL, kleine groepsruimte beneden Cordium. Max aantal deelnemers is beperkt.  

Aanmelden is noodzakelijk.

Privé sessie: Verdieping in Yoga 

* Ontvang meer inzicht in yogahoudingen, de zogenaamde asana’s.
* Als je voelt of ervaart dat je in bepaalde houdingen wordt uitgedaagd of blokkades tegenkomt. Je ontvangt tips en trucks om hier op een zachte en gezonde manier mee om te gaan. 
* Het werken aan fysieke blokkades heeft een helend effect op alle lagen van je zijn.

Benieuwd naar wat ik voor je kan doen? Neem Contact met mij op. 

Nieuw: 4 mnd programma individuele begeleiding

Op basis van een intake gesprek bepalen wij samen wat jouw leerdoelen zijn en waar je aan wil werken, samen bepalen we de tools die we gaan gebruiken en het commitment wat wij aangaan.

Elke week hebben wij contact, 1x per maand een lange sessie, 1x per maand een korte, beide fysiek in een georganiseerde ruimte, of op een plek in de natuur. 2x per maand bellen we en/of zoom-en we, of als je dat wenst drinken we ergens samen koffie of thee.  

Benieuwd naar wat ik voor je kan doen? Neem Contact met mij op.

Najaarsseizoen wekelijkse yogalessen

Woensdagochtend van 09:00 tot 10:15 en van 10:30 tot 11:45 in Surya (m.u.v week 43 19 okt t/m 23 oktober) 

Aanmelden

onlineyoga

na de herfstvakantie online 's avonds van 19:00 tot 20:15 

Meer weten? of wil je gelijk aanmelden ;)