evenementen

Yoga XL les 25 euro incl. thee en wat lekkers na afloop. 

- Zaterdag 30 november 09:30 - 11:30 grote groepsruimte beneden in het Cordium

Special Event, winter zonnewende in samenwerking met Jennifer Ann Fritts

Grote groepsruimte beneden van het Cordium

 Zaterdag 21 december van 09:30 tot 15:00 

 
21 december is de dag van de winterzonnewende, het is de langste nacht welke herfst van winter scheidt. Vanaf deze dag verwelkomen we het licht dat langzaam aan weer meer en meer in ons leven zal komen. De herfst is een periode van reflectie, de winter de tijd om naar binnen te keren en datgene wat je niet meer dient los te laten.
 
Het is een transformerende workshop dag. De Yoga XL zal veel werken aan het gebied van de solarplexus ook wel Manipura chakra genoemd en het derde oog, Ajna chakra. Het gaat over de zon in jezelf ontmoeten door balans oefeningen naar binnen te keren. Alles doe je mee op jouw eigen niveau, goed en fout bestaat niet. Ervaren is waar het om draait.
 
De adem workshop is transformational breathing. Een krachtige sjamanistische adem workshop waarvan de ervaringen die mensen hiermee hebben is van een prachtig meditatieve staat tot intens confronterende processen. Mijn eigen ervaringen zijn 2 x heel verschillende reizen geweest. Ieder moment is nieuw en ieder moment stond ik zelf ergens anders in mijn leven en dat maakte de adem reizen heel helder.
Jij beslist zelf hoe diep je in jouw adem wil duiken. Uiteraard staan Jennifer Ann en ik voor je klaar om jou naar jouw mooiste reis naar binnen te begeleiden en te ondersteunen.
 
De dag sluiten we af met een concert, samen mantra's luisteren en als je wil mag je meezingen niets hoeft. Samen mantra's chanten maakt de ervaring nog krachtiger. Zeker als je tijdens de gehele workshopdag een diep transformerend proces doormaakt is het fantastisch deze nieuwe lege ruimte te vullen met klanken die je dagenlang nog verder transformeren naar een meer stabiele en verlichte staat van jou zijn.
 
<3   Van donker naar licht en van ingehouden naar vrij zijn in jouw Prachtige Zelf    <3 

Programma:
09:15- 09:30 aankomst
09:30 – 11:15 Yoga XL
11:15- 11:30 korte break, plaspauze
11:30 – 12:30 Adem workshop
12:45 – 13:45 Lunch
14:00 – 15:00 Concert

De investering voor deze dag is 57 euro (incl. ticket fee)  en tickets kan hier bestellen of meld je aan via de website